آلگری: یوونتوس مقابل بنوِنتو شتاب‌زده بازی کرد + رنگينک با طعم‌ شكلات – افزایش لایک اینستا

خبرگزاری تسنیم: ماسیمیلیانو آلگری پس از پیروزی خفیف 2 بر یک تیمش مقابل بنونتو در هفته دوازدهم سری A از شتاب‌زدگی بازیکنانش انتقاد کرد
 وی گفت: از بازیکنانم گله دارم چون در نیمه اول فقط یک شوت درون چارچوب داشتند. ما به شادابی و شوق نیاز داشتیم اما عجول به توپ ضربه زدیم. پس از اینکه 2 بریک پیش افتادیم، ریسک کردیم و چند کرنر و ضدحمله داشتیم. بازی دشواری شکل گرفت. معمولا بازی‌ تیم‌های بالانشین با قعرنشینان، شرایط خاصی دارد.

  سرمربی یوونتوس در ادامه به تمجید از پائولو دیبالا، مهاجم آرژانتینی تیمش پرداخت و ادامه داد: دیبالا خوب بازی کرد و به طور کلی در 17 بازی این فصل می‌توانست گل‌های بیشتری به ثمر برساند. او به بازیابی نشاط و شادابی قبلی نیاز دارد. از عملکرد مارکیزیو راضی هستم. انتظار نداشتم او از اول تا آخر بازی قدرتمندانه به توپ ضربه بزند.

آلگری در مورد رقبای این فصل تیمش در کورس قهرمانی نیز خاطرنشان کرد: ناپولی تیم شگفت‌انگیزی است؛ درست مانند رم و اینترمیلان. به دست آوردن پیروزی اصلا آسان نیست و تضمینی برای برتری وجود ندارد. سری A در هفته سی و هشتم به پایان می‌رسد و برای گذر از سد حوادث به سرعت عمل نیاز داریم. تیم خوب من تا پایان راه برای قهرمانی می‌جنگد.

خبرگزاری تسنیم: ماسیمیلیانو آلگری پس از پیروزی خفیف 2 بر یک تیمش مقابل بنونتو در هفته دوازدهم سری A از شتاب‌زدگی بازیکنانش انتقاد کرد.
——————-
1. آرد را در تابه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید
3. خرما  ها را شسته و هسته‌هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و یک قسمت آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتی‌متر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم هم آرد بو داده و کره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.

1. آرد را در تابه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزه‌دار شود.

5. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند.شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید. با چاقوی تیزی شیرینی‌تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *